Werkwijze

Met mijn ervaring bied ik je een plek om jezelf te onderzoeken:

  • Ik loop vast, hoe moet ik hier mee omgaan?
  • Waarom voel ik zoveel onrust?
  • Ik weet het niet meer….
  • Ik zie het mezelf doen maar ik wil het helemaal niet!
  • Wat wil ik eigenlijk wel?
  • Dit gebeurt me nou telkens weer..
  • Waarom voel ik zo weinig/veel?
  • Hoe kom ik weer in balans?

Als coach kijk ik met jou mee, stel verdiepende vragen en geef terug wat ik opmerk. We gaan dus met elkaar in gesprek, we kijken naar ervaringen die vormend zijn geweest, we onderzoeken patronen, thema’s, blokkades, kwaliteiten en nieuwe mogelijkheden.

Symptoombestrijding heeft slechts effect op korte termijn, wat niet past bij mijn werkwijze. Daarom werk ik vanuit de kern van dat wat er speelt zodat jij inzichten krijgt in onder andere jouw gedrag, patronen, overtuigingen en de oorzaak van wat er niet werkt in jouw leven, zodat jij jezelf duurzaam kan ontwikkelen.

Deskundige begeleiding
Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en het European Mentoring & Coaching Counsil Nederland (EMCC NL) waarbij ik werk volgens de ethische gedragscode.

Denk jij dat coaching wat voor je is? Voel je welkom in mijn praktijk en neem contact met mij op.

Contact opnemen