Blije klanten

Ik kwam bij Sabine met een vraagstuk. Zelf kwam ik hier niet uit en viel bij iedere poging weer in mijn oude patroon. Iedere coaching sessie startte met een knoop in mijn maag. Bijna elke sessie ging gepaard met een lach en een traan. Na de sessies opgelucht, blij, maar leeg qua energie.
Sabine is een lief, bubbly en warm persoon, maar waar nodig is weet ze jou wel aan te pakken.
Haar coaching methodes boren diepere lagen aan en kunnen jou laten inzien waar bepaald gedrag of gevoel vandaan komt.
Door haar gedegen coaching en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker hebben gemaakt. Dit helpt mij in het hier en nu, maar geeft mij ook een goede basis voor de toekomst.
Tijd met haar is een cadeau aan jezelf.
Sabine bedankt voor alles.

Tabitha

 

Sabine is een fijne, rustige coach, die vertrouwen uitstraalt en eerlijk is. Ze neemt voldoende tijd voor je en is erg betrokken. Sabine durft te spiegelen en te confronteren wat maakt dat je echt aan het denken gezet wordt en actie gaat ondernemen. In haar mooie praktijkruimte heb ik fijne gesprekken gehad. Dank!

Sandra

 

Ik kwam een aantal maanden geleden in contact met Sabine. Sabine was vanwege haar opleiding op zoek naar een aantal personen om te coachen en ik kon dit heel erg goed gebruiken. We hebben elkaar regelmatig gezien en inmiddels het traject alweer afgerond. Ik was in het begin sceptisch over alle termen en methodes. Maar inmiddels gun ik iedereen een coaching sessie met Sabine. Wat een warme en empathische vrouw. Nooit een oordeel, niets is goed of fout en altijd bereid om goed te luisteren en daar waar nodig de juiste tools aan te geven. Sabine is in staat om met een aantal aanwijzingen, direct met jou naar de kern van het probleem te gaan, naar de onderliggende emoties te kijken en je dan vooral te leren hoe je er anders mee om kunt gaan. Binnen een paar sessies kom je tot mooie inzichten en begrijp je de basis van deze coaching.
Sabine, ik wens je enorm veel succes in je nieuwe praktijk. Ik ben er van overtuigd dat je de aankomende jaren bij enorm veel mensen de zon weer kan laten schijnen.

Liefs Danielle

 

Ik kwam via via in contact met Sabine, omdat ik vast liep in mezelf. Zo had ik twijfels over mijn loopbaan, relatie en voelde ik mij somber. Ik kwam voor een quick fix, maar ik kwam er al snel achter dat dit niet de manier van werken is bij Sabine. Ze is betrokken, warm, maar kan ook streng en confronterend zijn. Middels de sessies heb ik inzicht gekregen in mezelf, patronen en belemmerende overtuigingen. Er is minder chaos in mijn hoofd en kan nu weer zeggen dat ik mij meer in balans voel. Mijn advies: wacht niet tot jouw emmertje vol is, maar maak een afspraak bij Sabine.

Peter

 

Ik startte bij Sabine met een werk gerelateerde coachvraag. Via verschillende methodieken hebben we samen deze vraag verder uitgediept en werd duidelijk dat dit thema op verschillende vlakken in mijn leven speelde en terugkwam. Dankzij het stellen van de juiste verdiepende vragen hielp Sabine mij om inzicht te krijgen in bepaalde patronen. Sabine heeft mij handvaten gegeven om hier mee aan de slag te gaan. Sabine luistert goed, wist mij altijd op mijn gemakt te stellen en vertrouwen te geven.

Lisa

 

Tijdens mijn zwangerschap na het verlies van ons derde kindje is Sabine op mijn pad gekomen.
Eigenlijk is t bijna niet in woorden uit te drukken wat zij voor mij de afgelopen 9 maanden ( en nu nog ) voor mij heeft betekend.
Maar ik zal t toch proberen.

Sabine is voor mij een vrouw die een en al liefde, kracht en warmte uitstraalt. Iemand waar je graag bij in de buurt bent.
En is vaak een lichtje in de duisternis voor me geweest.
Wanneer ik t zelf even niet meer helder zag wist zij mij elke keer weer terug te leiden naar mijn innerlijke kracht/oermoeder.
Het gaf me een heel veilig gevoel te weten dat er iemand was die voor me klaar stond, iemand die t allemaal weer even  voor me op een rijtje kon zetten zodra ik weer een paniek/angst aanval had. Wanneer er een paniek aanval dreigde op te komen heb ik met regelmaat de woorden van Sabine herhaald in mijn hoofd. Wat met zich mee bracht dat ik steeds meer handvaten kreeg waardoor ik steeds beter mijn angsten kon reguleren. Met steeds minder paniek/angst aanvallen als gevolg.

Lieve mooie Sabine, ik heb het al eens eerder tegen je gezegd. Maar ik wens oprecht dat jouw mooie lichtje nog heel veel mensen mag bereiken, Je bent een prachtig mooi mens!

Liefs Mireille

Contact opnemen