Stresscoaching

Een burn-out of overspannenheid is niet iets wat van de een op andere dag ontstaat. Je lichaam geeft waarschijnlijk al maanden signalen af die niet worden herkend. Zowel de maatschappij als jijzelf verwachten dat je doorgaat, want dat doet iedereen. Toch?

Herken jij deze klachten?

  • Concentratieproblemen: Je hebt moeite met overzicht houden
  • Vergeetachtigheid: Je vergeet vaker afspraken
  • Stemmingswisselingen: Je bent sneller ge├»rriteerd, boos of emotioneel
  • Slaapproblemen: Je slaapt slecht, komt moeilijk in slaap of wordt vaak wakker ondanks dat je moe bent
  • Gevoel van onzekerheid: Over jezelf of je functioneren
  • Race tegen de klok: Je werk of studie kosten jou veel tijd
  • Isolement: Je vermijdt hobby’s of sociale contacten
  • Lichamelijke klachten: Vaak moe, hoofdpijn, buikpijn, verkouden, grieperig

Welke van deze signalen heb je niet herkend? Wat willen deze signalen jou vertellen? Kun je de signalen nu wel herkennen?

 

Werkwijze

Een coachtraject start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek op mijn locatie in Stompetoren. Wanneer er een klik tussen ons voelbaar is zullen wij een afspraak maken voor het intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreek ik mijn werkwijze, gaan we dieper in op jouw coachvraag en de eventuele vraag onder deze vraag. Ook krijg je direct handvatten mee om thuis mee aan de slag te gaan.

Ieder mens en ieder coachtraject is uniek, wat maakt dat mijn aanpak maatwerk is. Een gemiddeld coachingstraject omvat 6-8 gesprekken van 1,5 uur. Het kan ook zijn dat een of twee gesprekken voldoende zijn of dat er juist behoefte is aan meerdere gesprekken. Jij als cli├źnt bent hierin leidend. Indien gewenst kan ik een offerte opmaken voor de werkgever.

Symptoombestrijding heeft slechts effect op korte termijn, wat niet past bij mijn werkwijze. Daarom werk ik vanuit de kern zodat jij inzichten krijgt in de oorzaak van wat er niet werkt in jouw leven en onbewust veel energie kost. Daarnaast krijg je handvatten om thuis aan de slag te gaan met jouw coachvraag.

Heb je een vraag of wil je jouw persoonlijke situatie met mij bespreken? Bel 06-34961952 of vul hieronder het contactformulier in.

Contact opnemen